Jij wil werken in een virtueel business team


Wij werken met ervaren ondernemers die op zoek zijn naar een virtueel business team of virtueel projectteam en ervaren ondernemers die al een team hebben, maar die hun team willen topgraden met virtuele A-spelers.  

Deze ondernemers stellen hoge eisen aan hun teamleden en gaan voor een langdurige samenwerking.  

Voor deze ondernemers zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren virtuele experts.Jij:


 • Bent een ervaren virtual assistant, virtual professional, online business manager, virtual manager of andere strategisch expert die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied (social media uitvoerend, social media strategie, emailmarketing, funnelstrategie, online adverteren, online leeromgevingen, websites, opt-inpagina's, webinars, weggevers, video's editten, podcasts, alles rondom online marketing/online business)
 •     
 • Bent een A-speler, een high performer.
 •     
 • Bent iemand die zichzelf durft te laten zien en horen.
 •     
 • Bent iemand die ervaring heeft met het werken in een virtueel business team of graag wil werken in een virtueel business team.
 •     
 • Bent zelfsturend én samenwerkend.
 •     
 • Hebt minimaal 1,5 jaar ervaring én hebt diverse klanten.  Dit is wat deelname jou oplevert:

Een langdurige samenwerking met een high level ondernemer.

De mogelijkheid om met andere A-spelers samen te werken in een virtueel business team.

Training/coaching op het gebied van high performance, persoonlijk leiderschap en samenwerken in virtuele teams.

Contact met andere A-spelers.

"Angelique weet exact wat past bij mij en mijn organisatie en heeft scherp voor ogen wie mijn ideale klant is.

Ze heeft een enorm gevoel voor de juiste match (niet alleen voor mij maar ook voor mijn teamleden) en schakelt snel. Een paar dagen na ons gesprek heb ik een zoom sessie met mijn match en dit is niet alleen prettig voor mij maar nog meer voor mijn klant die snel stappen wil maken. Ik word altijd blij als ik haar aan de telefoon heb want ik weet dat ze weer een mooie match heeft."

Christien
Online Business Manager

“Angelique is een zeer prettig en warm persoon om mee te werken. Ze ziet haarscherp wat er binnen een team nodig is aan kennis en ervaring en wat er nodig is om een team onderling professioneel en efficiënt te laten functioneren zodat het online bedrijf naar the next level kan groeien.  
Ze heeft een oog voor de persoonlijke potentie van ieder teamlid afzonderlijk. Binnen korte tijd ziet ze jouw individuele kracht en onderscheidend vermogen en zet jou hiermee in je kracht. Via Angelique ben ik inmiddels bij twee high-end online ondernemers als online marketeer en social media expert in een bestaand team terechtgekomen en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!”

Ellen
Marketing Specialist


“Bijna een jaar geleden leerde ik Angelique kennen. En door de verschillende coachcalls en de 2 daagse Online Strategisch Management die ik bij haar heb gevolgd, heeft zij mij als Virtueel Business Manager en persoon goed leren kennen.

Niet veel later nam Angelique contact met mij op omdat ze een leuke en ambitieuze ondernemer gesproken had die op zoek was naar een rechterhand, iemand om mee te sparren maar ook iemand om het team van VA's aan te sturen.

En doordat Angelique mij goed heeft leren kennen voelde zij feilloos aan dat ik een goede match met de ondernemer zou zijn. En dat heeft ze goed aangevoeld!

Het contact met Angelique inzake de opdracht verliep vlot en erg prettig en niet veel later was een 1e online kennismaking met de ondernemer gemaakt.

Angelique is een warme persoonlijkheid met oog voor wie je bent en wat je bijzonder en uniek maakt en kan daardoor een goede match maken. En voor een rol als rechterhand en sparringpartner is dat toch wel erg belangrijk wil een samenwerking slagen.

Dankjewel Angelique voor je vertrouwen in mij!

Miranda
Virtueel Business Manager

“Ik werkte nog niet lang met Angelique toen ze al een ontzettend leuke match voor me had. Een vrouwelijke ondernemer die niet alleen staat voor het empoweren van vrouwen, maar die ook nog eens heel veel media content maakt. De taken passen perfect bij mij en ik kan mijn creativiteit lekker kwijt, naast dat ik nu al enorm ben geïnspireerd door haar. Heel blij met de match en hoe snel het allemaal ging. Kan niet wachten om aan de slag te gaan!“

Tyana
Podcast specialist & coach


“Teamwork makes the dream work”


Zelf heb ik ook een virtueel team met A-players en dat geeft mij enorm veel vrijheid. Dat is wat ik elke ondernemer gun. En daarom is het mijn missie om virtual assistants/virtueel professionals, online business managers/virtueel managers en virtuele business teams op de kaart te zetten maar ook om goed virtueel leiderschap op de kaart te zetten. Een team hebben is 1, een team goed kunnen leiden is andere koek.  


Ik ben Angélique Piternella en ik ben eigenaar van 3 bedrijven:

Share Office Support waarin ik samen met trainers en coaches ervaren virtual assistants/virtueel professionals, online business managers/virtueel managers help door training en coaching.  


Share Business Support waarin ik ervaren ondernemers help bij met het bouwen, topgraden en leiden van virtuele teams. Ik leer ze dat ze niet alles zelf hoeven managen en hoe ze een virtueel team goed kunnen leiden.  


Share Team Support waarin ik de werving en selectie doe van virtuele business teams en virtuele projectteams.


Ik heb verandertrajecten begeleid in (online) bedrijven en alles over werving- en selectie, personeelsmanagement, verandermanagement geleerd tijdens mijn HBO bachelor studie Management.   
Alles over online business, online strategie, online marketing, ondernemerschap en meer heb ik geleerd van mijn mentor Eelco de Boer. Ik blijf mezelf ook graag ontwikkelen en ga daarvoor graag naar het buitenland om te leren en om te werken.  


“Angelique heeft ons gekoppeld aan 2 geweldige klanten. Enthousiaste, ambitieuze en gedreven ondernemers met grote plannen. Ondernemers die bij ons passen. En die we graag helpen met het opschalen va hun bedrijf.

Angelique is een warm persoon die werkt vanuit haar hart. Ze verbindt mensen met elkaar. Ze ziet kansen en benut deze mogelijkheden gelijk. Groot denken is een mooie eigenschap van Angelique en het gave is dat ze ondernemers met haar manier van denken en enthousiasme meeneemt.

Angelique, ik vind je een superwoman. Een mooi mens van binnen en buiten. Je inspireert me. Daagt me uit. En houdt me scherp. Daar houd ik van.”

Nicole
Business Manager

“Toen ik Angelique vertelde dat ik nog ruimte had voor een opdrachtgever, duurde het nog geen week voordat ze een ondernemer aan mij voorstelde. Hij had ontzettend veel plannen om zijn bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien. Ik sprak af met de ondernemer en zo gezegd, zo gedaan… Ik had er een ontzettend leuke opdrachtgever bij!

Het mooie vind ik aan Angelique dat wanneer jij laat zien dat jij die A-player bent, ze ook ontzettend enthousiast over je is tegenover andere ondernemers. En dat zorgt ervoor dat jij al met één been binnen staat. Voor dat tweede been moet jij zelf zorgen tijdens het gesprek met de potentiële opdrachtgever.

Angelique doet alles vanuit haar passie voor virtueel leiderschap en virtueel/online ondernemen. En geloof mij… Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en is heel erg inspirerend. “

Marlou
Online Marketing Professional

Hoe wij werken:

Een ervaren ondernemer neemt contact met ons op voor de werving en selectie van een virtueel team of voor het leiden van een team.

Deze ervaren ondernemer heeft in een intakeformulier kort aangegeven wat het probleem is of welke teamleden ontbreken in het team.

Wij plannen op korte termijn een afspraak voor een intensieve team-strategie-dag met de opdrachtgever. Ik werk met een specifieke methode om te achterhalen wat en wie écht nodig is.

Hierna wordt een analyse opgesteld, waarna een voorstel wordt gedaan voor het virtueel business team dat het beste past bij de ondernemer en de plannen van de ondernemer.  

Direct na akkoord van de opdrachtgever bekijken wij welke virtual assistant/virtueel professional, online business manager/virtueel manager of andere virtueel (strategisch) expert het beste past in dit virtueel business team. Er wordt niet alleen gekeken naar expertise, maar juist ook naar vele andere aspecten. Een assessment of persoonlijkheidsvragenlijst vooraf kan voorkomen. Ik werk met een specifieke methode om de juiste A-spelers te selecteren.

De geschikte kandidaat wordt gevraagd voor hoeveel uur deze maximaal beschikbaar is.

De kandidaat wordt voorgedragen aan de opdrachtgever.  

Bij akkoord wordt een gesprek gepland tussen opdrachtgever en kandidaat.

Is er een klik en wil de opdrachtgever gaan samenwerken met de kandidaat dan verzorgen wij de overeenkomst van inhuur. De kandidaat bepaalt zelf het uurtarief. Samen komen jullie het tarief en het aantal uren overeen. Jij stuurt je facturen rechtstreeks naar de opdrachtgever.

Zo gauw de overeenkomst is getekend door beide partijen, kan de samenwerking starten."Angelique heeft mij gematcht met een andere vrouwelijke ondernemer. Zij leert professionals die werken en/of leven met kinderen de taal van kindertekeningen en – spel. Zodat de professionals begrijpen wat kinderen hen zonder woorden vertellen en daardoor kunnen bieden wat kinderen écht van hen vragen. Angelique heeft de behoefte van de ondernemer goed ingeschat en ik kan mijn rol als virtueel manager volledig uitvoeren.

Angelique is onwijs enthousiast. En na een gesprek met haar zit je zelf ook vol met ideeën en volop in de actiemodus.

Ze is een echte powervrouw!”

Kim

Virtueel Manager


Wat wij van jou verwachten:

100% commitment.

Op komen dagen bij de training en coaching op het gebied van high performance, persoonlijk leiderschap en werken in een virtueel team (veelal online). De feedback van de opdrachtgevers is ook gebruikt als input voor deze trainingen. Je hoeft overigens niet eerst alle trainingen te doorlopen voordat je een opdracht krijgt.

Dat jij jezelf blijft ontwikkelen in jouw vakgebied.  

Hoe ondernemers het werving- en selectieproces ervaren:"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe strategisch projectmanager.

Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd. Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie.

Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard. Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een projectmanager die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".


Ninke van der Leck

Businesscoach, Ninke van der LeckVoordat ik met Angélique aan de slag ging om een professionaliseringsslag in mijn bedrijf en in mijn team te brengen wist ik wel hoe goed mijn verlangen was, namelijk om een nog krachtiger team in te zetten voor mijn bedrijf en ook om mijn eigen leiderschapskwaliteiten daarin te ontwikkelen. Maar ik had niet echt het idee hoe Angélique dat aan ging pakken.  

Ik wist van andere ondernemers die met Angélique gewerkt hadden, dat ze echt wonderen kon verrichten binnen teams. Ik ken Angélique zelf, ik heb altijd een heel prettig gevoel bij haar gehad. Ik weet dat ze een enorme expert is op haar gebied en ik weet dat ze iemand is van knallen. Niet lullen maar poetsen.


Ik vond het een avontuur om met haar in de samenwerking te stappen. 1 van de meest leerzame onderdelen van het proces is dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leiderschapskwaliteiten, de dingen waar ik enorm goed in ben en de dingen waar ik me in kan ontwikkelen. Het was een investering die ik in mijn business en in mezelf heb gedaan voor de rest van mijn leven. Daar ben ik heel blij mee.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik samen met Angélique heb mogen achterhalen wat de superpowers zijn van de verschillende leden in mijn team.  

En wat dat gecreëerd heeft is dat iedereen nog beter op zijn plek zit en dat we daardoor nog effectiever en met nog meer plezier zijn gaan werken.


Ik denk dat het samenwerken met Angélique en met wat ze kan interessant is voor ondernemers die heel groot durven dromen, die een diep verlangen hebben om echt impact te maken met hun business, die durven een leider te zijn en daar echt voor willen gaan staan en die willen groeien.  

Als je dat niet hebt of niet wil hoef je niet bij Angélique aan te kloppen. Als je je herkent dan is zij een perfecte sparringpartner maar ook een strateeg. En zelfs ook een techneut, een ‘mensen-techneut’, om de kracht die er in je team verscholen zit naar boven te halen en om nog veel gesmeerder te gaan werken en daarmee ook leven”.Zarayda Groenhart, helpt ondernemers zichtbaar worden


Renate Rolefes, eigenaar de online schilderclub