Testimonials

Hoe ondernemers de samenwerking ervaren:

Judith Nieuwpoort, mede eigenaar Happy Kids Care & HKC Academy


"Het heeft even geduurd voordat ik de stap wilde maken om meer werkzaamheden binnen ons bedrijf uit handen te geven. Ik ben zelf nogal gedreven en bereid om altijd hard en veel te werken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik bekwaam ben geworden in heel veel zaken met als resultaat best wel moeite om veel van die taken uit handen te geven. ‘Ik kan het immers zelf het beste’ was lang mijn gedachte.

Na enig (lees fors) aandringen van mijn vrouw en tevens businesspartner heb ik contact gezocht met Angelique met éen simpele vraag.

“Kun je mij aan een Online Business Manager helpen die mij een hoop werk uit handen kan nemen?”


Na een telefonisch gesprek besloten om er vol voor te gaan. Twee weken later zaten we samen in een mooi restaurant waar Angelique mij alle nodige vragen heeft gesteld om mij volledig te leren kennen. Dit is nodig om een perfecte match te vinden die mijn tempo en niveau bij kan benen.

Met alle input vanuit mij is Angelique aan de slag gegaan om de best mogelijke match te zoeken. Ik was in de veronderstelling dat er behoorlijk veel tijd overheen zou gaan om de geschikte persoon te vinden. Tot mijn verbazing kreeg ik letterlijk dezelfde dag al het bericht dat de beste kandidaat graag wilde kennismaken.


Een week later volgde de online kennismaking. Nog eens 4 dagen later zaten we fysiek aan tafel om de week daarna direct te kunnen starten.


Bizar hoe snel het traject is verlopen van eerste vraag aan Angelique tot aan de getekende overeenkomst. Dit laatste heeft Angelique overigens ook geregeld. Perfect voor iemand die niet van gedoe houdt zoals ik.


Al met al ben ik zeer tevreden hoe het gehele traject is verlopen en zal ik de volgende keer weer bij Angelique aankloppen als we een nieuw teamlid nodig hebben".


John Slabbekoorn,
Business coach & mede-eigenaar Life Style Of Business (LSOB)"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe strategisch projectmanager.

Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd. Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie.

Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard. Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een projectmanager die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".


Ninke van der Leck

Businesscoach, Ninke van der Leck


Voordat ik met Angélique aan de slag ging om een professionaliseringsslag in mijn bedrijf en in mijn team te brengen wist ik wel hoe goed mijn verlangen was, namelijk om een nog krachtiger team in te zetten voor mijn bedrijf en ook om mijn eigen leiderschapskwaliteiten daarin te ontwikkelen. Maar ik had niet echt het idee hoe Angélique dat aan ging pakken.  

Ik wist van andere ondernemers die met Angélique gewerkt hadden, dat ze echt wonderen kon verrichten binnen teams. Ik ken Angélique zelf, ik heb altijd een heel prettig gevoel bij haar gehad. Ik weet dat ze een enorme expert is op haar gebied en ik weet dat ze iemand is van knallen. Niet lullen maar poetsen.


Ik vond het een avontuur om met haar in de samenwerking te stappen. 1 van de meest leerzame onderdelen van het proces is dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leiderschapskwaliteiten, de dingen waar ik enorm goed in ben en de dingen waar ik me in kan ontwikkelen. Het was een investering die ik in mijn business en in mezelf heb gedaan voor de rest van mijn leven. Daar ben ik heel blij mee.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik samen met Angélique heb mogen achterhalen wat de superpowers zijn van de verschillende leden in mijn team.  

En wat dat gecreëerd heeft is dat iedereen nog beter op zijn plek zit en dat we daardoor nog effectiever en met nog meer plezier zijn gaan werken.


Ik denk dat het samenwerken met Angélique en met wat ze kan interessant is voor ondernemers die heel groot durven dromen, die een diep verlangen hebben om echt impact te maken met hun business, die durven een leider te zijn en daar echt voor willen gaan staan en die willen groeien.  

Als je dat niet hebt of niet wil hoef je niet bij Angélique aan te kloppen. Als je je herkent dan is zij een perfecte sparringpartner maar ook een strateeg. En zelfs ook een techneut, een ‘mensen-techneut’, om de kracht die er in je team verscholen zit naar boven te halen en om nog veel gesmeerder te gaan werken en daarmee ook leven”.Zarayda Groenhart, helpt ondernemers zichtbaar worden


Renate Rolefes, eigenaar de online schilderclub


Enkele maanden geleden ben ik met volle overgave gestart met het traject met Angelique. Ik keek er enorm naar uit om van start te gaan omdat ik voelde dat het tijd was om dingen aan te pakken, maar ik wist niet hoe ik moest beginnen.   

Ergens was er ook dat stemmetje in mijn hoofd dat zei : “kan een traject ineens zomaar alles omgooien? “Zal ik wel waar krijgen voor mijn geld”. En jawel hoor!! Angelique nam de tijd om mij te leren kennen als persoon en als ondernemer.   

Samen bekeken we waar ik voor sta, wat mijn doelstellingen zijn en hoe ik deze het beste kan bereiken. Voorheen verloor ik mezelf soms in al mijn bezigheden en in de wensen van mijn klanten. Nu sta ik doelgerichter in mijn onderneming.   

Inmiddels heb ik teamleden die mij de uitvoerende taken uit handen nemen en heb ik tijd kunnen creëren. Mede dankzij Angelique is er ruimte voor nieuwe plannen en het realiseren van volgende spannende perspectieven en ik heb heel veel zin om daarmee te starten. Bedankt Angelique, voor al je tips, inzichten en steun.

Viella Krieckemans

Zaakvoerder & Virtueel Manager, Vi-Concept
Ik voelde mij slaaf van ons bedrijf een tijdje terug. Werkte veel, elke avond en het werk was steeds niet af. Eerst vond ik dat niet erg. Ik vind het heerlijk om in ons bedrijf te werken. Maar opeens besefte ik dat ik eigenlijk wel heel veel werkte. Ik had erg weinig vrij. Ik zag mijn vrienden en familie veel te weinig en ik wilde ook meer tijd doorbrengen met mijn kinderen. En we hadden ons eigen bedrijf ruim 8 jaar geleden opgericht om ons vrij te voelen…


Het ging goed met ons bedrijf, we waren hard gegroeid. Maar door de groei, was er steeds meer werk. Meer lesgeven vond ik juist leuk, maar sommige andere dingen die bij een groeiend bedrijf hoorden, vond ik minder leuk. En toch leek het alsof ik daar steeds meer mee bezig was en steeds minder met hetgeen ik juist echt leuk vond om te doen.


Er moest verandering in komen, want we hadden juist een nieuw idee om nog meer te groeien. Maar meer taken, wilde ik eigenlijk niet. Juist toen leerde ik bij toeval Angelique kennen en zij vertelde mij over werk uitbesteden. Ik dacht, tsja dat hebben we al eerder geprobeerd, en daarbij had ik vaak niet echt het gevoel dat ik minder werk had. Ik moest de mensen inwerken en managen. En niet altijd was hetgeen er geleverd werd, precies zoals ik verwacht had. Frustrerend, tijdrovend en zonde van het geld.

Maar deze keer werd het anders. Angelique vroeg door. Ze bleef maar doorvragen. Ze vroeg naar ons bedrijf, wat we deden. Maar ze vroeg mij ook wat mijn droom was. Welke taken ik heel graag zou willen uitvoeren en van welke taken ik minder energie kreeg. Door de vragen van Angelique ging ik nadenken. Heel veel nadenken! Normaal gesproken werkte ik alleen maar en ging ik steeds gewoon hard werkend door zonder pauze. Maar nu nam ik een kopje thee, een kladblok en ging een paar uur lang op de bank zitten nadenken over ons bedrijf, de toekomst, wat ik wilde. Niet een beetje nadenken, nee heel diep nadenken. En toen kwam ik pas echt op het idee wat ik nu wilde. Wat goed voelde dat. Ik dacht na over alle taken die ik niet zou willen doen, of eigenlijk waar iemand anders beter in zou kunnen zijn dan ik, die ik dus kon uitbesteden. Eerst dacht ik nog, tsja, ik kan toch nooit iemand vinden die al die taken kan doen? En dat is toch veel te duur? Dan moet je een super groot team gaan inhuren.


Maar in plaats van te zoeken naar een team van mensen die deze taken ging overnemen, zocht Angelique voor mij naar een structureel betere oplossing. Inhuur van virtual assistants. Dit begrip was redelijk nieuw voor mij. Ik werkte voorheen meestal met iemand fysiek op locatie die mij ondersteunde. Maar nu zou Angelique op zoek gaan naar VA’s die er voor zouden zorgen dat ik ten eerste: Minder zou gaan werken. Daarnaast zou ik alleen de taken gaan doen die ik leuk vond en waar ik energie van kreeg (en nog steeds krijg). Mijn eerste gedachte was: tsja dat klinkt heel mooi, maar ik kan dat niet betalen. Ook dacht ik, tsja ik heb het al vaak geprobeerd. En verder: Als ik met allemaal verschillende VA’s ga samenwerken, moet ik die gaan aansturen, en dat wilde ik nu juist niet.


En toen kwam Angelique met een match, niet een team van VA’s die ik moest aansturen. Nee, ze matchte mij met een VA-bureau. En ik moet zeggen: het is fantastisch! Ik heb 1 aanspreekpunt waar ik wekelijks contact mee heb (hoef zelf dus niet te managen). Gewoon via skype (dus we hoeven niet naar een locatie of op onze locatie, wat een uitkomst, wat effectief!). En het allerbeste: Er is een heel team met experts! Deze VA’s zijn expert in hun eigen gebied. Na 1 meeting hadden we al een plan van aanpak, met harde deadlines. Ik heb aan een paar woorden genoeg, alles loopt gewoon, ze brengen me op enorm veel ideeën waar ik in eerste instantie niet aan had gedacht. En tsja het kost wel iets, maar het levert mij zoveel meer op: meer rust in mijn hoofd, meer vrije tijd en meer inkomsten omdat ik mij nu kan focussen op de taken die ik wil doen en alle andere taken lopen gewoon. Daar hoef ik mij geen zorgen over te maken. Ons bedrijf kan nu groeien, terwijl wij niet harder hoeven te werken, hoe geweldig is dat! Ik zou Angelique aan iedere serieuze ondernemer aanraden die meer vrije tijd wil, harder wil groeien en dat dus zonder zorgen, omdat de mensen met wie je werkt experts zijn, dus jouw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. Angelique bedankt!


Nicole van Zurk

Eigenaar, ITM THai Hand Amsterdam