>> Start 21 september 2020 <<
“Great things in business are never done by one person.  

They’re done by a team of people.”

-Steve Jobs -

De meeste ondernemers zijn gestart om meer vrijheid te krijgen.
Op enig moment merk je dat je om meer vrijheid te krijgen anderen nodig hebt in je bedrijf.  Waarschijnlijk herken je dit:

Je hebt zoveel dingen die gedaan moeten worden, dat er geen tijd meer over is voor de dingen die je écht had willen doen.


Met frisse moed start je de dag om vervolgens op het eind van de dag bekaf op de bank te ploffen, gefrustreerd omdat je niet alles gedaan kreeg.


Je hebt vaak aan het eind van de dag hoofdpijn of een opgejaagd gevoel.


Het kost je vaak veel tijd om iets uit te zoeken.  


Je hebt nooit tijd om echt AAN je bedrijf te werken.


Je werkt al met een team maar het lijkt wel of jij het hardste werkt in je bedrijf.


Je hebt het gevoel dat je alles in je bedrijf aan het managen bent en je merkt dat je veel dingen helemaal niet leuk vindt.  Ik begrijp helemaal wat je bedoelt en hoe dat voelt.


Stel je voor...

Dat jij mensen hebt die dingen voor jou doen, maar dan sneller en beter.


Dat jij daardoor meer tijd hebt om AAN je bedrijf te werken en jouw klanten optimaal te bedienen.


Dat ideeën die op de plank liggen, nu wél gerealiseerd kunnen worden.


Dat je alleen maar hoeft te doen wat jij leuk vindt.


Dat je niet urenlang alles zelf hoeft uit te vogelen.


Dat je elke dag op tijd klaar bent met je werkt, waardoor je meer tijd met je partner en je kinderen kunt doorbrengen.


Dat je gewoon eens een dagje vrij kunt nemen zonder je schuldig te voelen.
Ik ben Angélique Piternella en als expert Virtueel Leiderschap en facilitator, trainer en coach voor (leiderschaps)teams heb ik vele ondernemers geholpen bij de werving en selectie van virtuele experts en bij het leiden van hun Virtueel Business Team.  


Ik verzorg ook regelmatig coachcalls voor de klanten van Eelco de Boer over het bouwen van een team van virtuele experts.


Ik weet hoe uitdagend het is om de motor van je eigen bedrijf te zijn en hoe het voelt als je al die ballen in de lucht moet houden. Daarom werk ik sinds een aantal jaren met virtuele experts. Hierdoor kan ik loslaten en regelmatig vanuit het buitenland werken ( I Dominicaanse Republiek).

Daarnaast kan ik veel tijd doorbrengen met mijn kinderen zonder dat ik met mijn hoofd bij het werk zit.
Ik weet dat het mogelijk is om weer grip te krijgen op je bedrijf en je leven.Alles leuk en aardig Angélique, maar hoe dan?

Succesvolle ondernemers delegeren taken.


Succesvolle ondernemers doen echt niet alles zelf.


Succesvolle ondernemers nemen veel tijd voor persoonlijke ontwikkeling en gebruiken hun tijd optimaal om én hun klanten goed te kunnen bedienen én veel tijd met hun gezin te spenderen.
  Word een master in het bouwen, starten en leiden van een team van virtuele expertsDoe mee met Team Mastery 2.0

Hét online naslagwerk waarin de informatie die jij nodig hebt snel kan worden opgezocht.

Alles is gewoon simpel, praktisch en meteen te implementeren.
Wat ga je ontdekken in Team Mastery...

Hoe dat nou werkt met een Virtual Assistant of andere virtuele expert?Wat je kunt uitbesteden?Wat je mag verwachten in een samenwerking ?Alles over tarieven  Hoe je kunt starten met een klein budgetHoe je weet of je de juiste persoon hebt voor de taken die je wil uitbesteden.Het verschil tussen A, B en C-spelersHoe je een oproep plaatst waardoor je A-spelers aantrektOnboarding essentialsHoe je de samenwerking soepel kunt laten verlopenJouw bedrijfsvoeringHoe jij gaat van managen naar leidenWelke leiderschapsvraagstukken je tegen kunt komenHoe je zorgt voor goede communicatieHoe je in maximaal 2 uur per week jouw team kunt leiden


En nog veel meer!


Bijna 100 meest voorkomende vragen en problemen uit de

praktijk over het werken met een team van virtuele experts

zijn verwerkt in Team MasteryEr is nog meer …


Naast templates en handigheidjes ontvang je ook:

Toegang tot een database

met virtual assistants

Een model-overeenkomst van samenwerking

Het reflectieboek

van managen naar leidenNa het implementeren uit Team Mastery...

Ervaar je rust in je hoofd, waardoor je minder snel geïrriteerd bent en weer die leuke partner, papa of mama kunt zijn.Hoef je niet meer alles zelf te doen, waardoor je ruimte krijgt om de dingen te doen die jij graag wil doen.Heb jij de juiste mensen op de juiste plek.Heb jij het team dat bij jou past. Of dat nou 1 virtual assistant is of een groot team van virtual assistants. Het team past bij JOU!   Heb jij meer tijd om AAN jouw bedrijf te werken.  Kun jij regelmatig tijd nemen voor family, friends & fun zonder dat je überhaupt aan werk denkt.Kan jouw bedrijf eindelijk verder groeien.Blije klanten...


"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe rechterhand. Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd.

Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie. Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard.

Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een rechterhand die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".

Ninke van der Leck - Ninke van der Leck BV


"Met alle input vanuit mij is Angelique aan de slag gegaan om de best mogelijke match te zoeken. Ik was in de veronderstelling dat er behoorlijk veel tijd overheen zou gaan om de geschikte persoon te vinden. Tot mijn verbazing kreeg ik letterlijk dezelfde dag al het bericht dat de beste kandidaat graag wilde kennismaken.

Bizar hoe snel het traject is verlopen van eerste vraag aan Angelique tot aan de getekende overeenkomst. Dit laatste heeft Angelique overigens ook geregeld. Perfect voor iemand die niet van gedoe houdt zoals ik.
Al met al ben ik zeer tevreden hoe het gehele traject is verlopen".

John Slabbekoorn - Life Style Of BusinessWord jij master in het bouwen, starten en leiden van een team van virtuele freelance experts?


Jouw investering bedraagt € 397,00 of 12 termijnen van € 40,00Nog meer blije klanten...


"Ik wist van andere ondernemers die met Angélique gewerkt hadden, dat ze echt wonderen kon verrichten binnen teams. Ik ken Angélique zelf, ik heb altijd een heel prettig gevoel bij haar gehad. Ik weet dat ze een enorme expert is op haar gebied en ik weet dat ze iemand is van knallen. Niet lullen maar poetsen.

Ik vond het een avontuur om met haar in de samenwerking te stappen. 1 van de meest leerzame onderdelen van het proces is dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leiderschapskwaliteiten, de dingen waar ik enorm goed in ben en de dingen waar ik me in kan ontwikkelen.

Het was een investering die ik in mijn business en in mezelf heb gedaan voor de rest van mijn leven. Daar ben ik heel blij mee. Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik samen met Angélique heb mogen achterhalen wat de superpowers zijn van de verschillende leden in mijn team.  

En wat dat gecreëerd heeft is dat iedereen nog beter op zijn plek zit en dat we daardoor nog effectiever en met nog meer plezier zijn gaan werken.

Samenwerken met Angélique en met wat ze kan is interessant voor ondernemers die heel groot durven dromen, die een diep verlangen hebben om echt impact te maken met hun business en die willen groeien".

Zarayda Groenhart - Endigo Media


“Het heeft ervoor gezorgd dat ik durfde te investeren om met een team aan de slag te gaan. Ik durfde naar het volgende level toe te gaan.

Mijn team en ik hebben gezamenlijk het energieveld gevonden van waaruit we kunnen werken. Daar heeft Angelique een grote rol in gespeeld dus dankjewel”.  

Astrid Davidson - Zon in je leven


Koop zonder risico

Heb jij alles geïmplementeerd maar niet het gewenste resultaat gekregen? Laat mij dit dan binnen 14 dagen weten. Dan stort ik je geld terug.


Dit online naslagwerk is een volledig risicovrije aankoop.Klinkt goed, ik heb nog een paar vragen …

Belangrijk om te weten


Voor wie is dit online naslagwerk?

-Voor ondernemers die willen gaan starten met uitbesteden aan virtuele experts.

-Voor ondernemers die al met virtuele experts werken maar nog steeds het gevoel hebben veel te moeten doen.

-Voor ondernemers die eerder werving en selectie uit handen hebben gegeven, maar dit nu op een goede manier zelf willen doen om nieuwe en goede aanvulling op het huidige team te vinden.  


Wat heb ik nodig om Team Mastery te kunnen volgen?

Een PC, laptop, tablet of smartphone en wifi. That's all.Hoe lang heb ik toegang tot het online naslagwerk Team Mastery?

Je hebt een jaar lang toegang. Zo kun je de tijd nemen om je team te bouwen en de informatie uit Team Mastery meenemen in de praktijk.  Ik heb geen online bedrijf maar verkoop fysieke producten. Is Team Mastery dan wel geschikt voor mij?

Ja hoor, het maakt niet uit in welke branche je zit. Alles is uit te besteden. Je wil daarvoor de juiste mensen aantrekken die voor een klus willen doen.  Ik ben verhinderd op de startdatum. Kan ik dan toch meedoen?

Ja hoor. De startdatum is de officiële opening van Team Mastery  
Op die datum krijg je toegang tot de online omgeving. Daarna kun je zelf aan de slag. Je start wanneer het jou het beste uitkomt of je zoekt naar een bepaald onderwerp op het moment dat jij het nodig hebt.  Wat als ik tijdens het volgen van Team Mastery nog een vraag heb?

Dan kun je die gewoon stellen via de online omgeving. Jouw vraagt komt dan bij ons per email binnen. Als het antwoord op deze vraag niet opgenomen is in het online naslagwerk, dan voegen wij het antwoord alsnog toe zodat iedereen er wat aan heeft.  

Het hele naslagwerk is ontwikkeld op basis van vragen en cases uit de praktijk dus wij vullen dit aan met vragen vanuit de deelnemers.