Share Team Support

Over Angelique


Als strategisch adviseur virtueel leiderschap help ik ervaren ondernemers die nog steeds veel te veel zelf doen in hun bedrijf ondanks dat ze een team hebben van mensen die op afstand werken.  

Ik laat ze inzien dat ze meer vrijheid en tijd krijgen als ze hun team gaan leiden op een simpele manier die bij hen past.  


Ik heb al veel ondernemers geholpen met een team van A-spelers en ik vind het vooral belangrijk dat ze het managen ook echt los gaan laten en het team op een bewuste manier gaan leiden om zo die echte vrijheid te creëren.

Ik werk zelf heel graag vanuit het buitenland en het liefste ga ik naar de Dominicaanse Republiek. 1 x per jaar neem ik ondernemers mee naar de Dominicaanse Republiek om aan hun bedrijf en aan hun team te werken.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en ga ook daarvoor graag naar het buitenland.


Ik kan in het buitenland werken en leren doordat ik zelf ook een virtueel business team heb dat mij heel veel werk uit handen neemt.

Ik ben onderdeel van het Master Team van Eelco de Boer en geef regelmatig coachcalls voor zijn klanten over het bouwen van een virtueel team.


Wil jij ontdekken hoe jij op een simpele manier leiding geeft aan een virtueel team? Ben jij zoek naar een rechterhand in jouw bedrijf of A-spelers om jouw virtueel business team krachtiger te maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.


Ik heb nog 2 andere bedrijven:
Share Office Support waar ik samen met co-trainers opleiding, training & coaching verzorg aan experts die de ambitie hebben om dé rechterhand van een MKB-ondernemer te worden, de integrator, de lijm tussen de ondernemer en het team.

en

Share Business Support waar ik ervaren ondernemers help met strategie, business- & leiderschapsvraagstukken.