Jij zoekt een virtueel team
Werving en selectie virtueel team

Jij wil een teamanalyse laten maken, maar ziet erg op tegen het zoeken naar de juiste teamleden, het doorspitten van al die reacties en het voeren van de sollicitatiegesprekken. Je wil dit het liefste uit handen geven, maar je wil dan wel echte A-spelers.

Wij verzorgen de complete werving en selectie van virtuele teams voor je tot en met de het opstellen van de overeenkomsten tot inhuur. Wij hebben een kandidatenbestand met ervaren virtueel professionals, een strategische rechterhand voor jou en ook andere strategische experts. Allen zijn zij gespecialiseerd in online business & online marketing.


Wij 'koppelen' je niet met iemand die een bepaalde taak goed kan uitvoeren. Wij gebruiken een beproefde methode om A-spelers voor jouw team aan te trekken, die passen bij jou en jouw bedrijf. Een klik alleen is niet genoeg. Het goed kunnen uitvoeren van een taak is ook niet genoeg.
Teamanalyse

Jij wil een virtueel business team om je heen bouwen. Je weet dat dit je gaat helpen om je bedrijf te laten groeien. Maar je weet niet precies welke mensen je in jouw team nodig hebt.  

Samen met jou kijk ik naar wie jij bent als ondernemer, wat de plannen van jouw bedrijf zijn, wie jij wil zijn als leider van het team en welke teamleden het best bij jou passen.  

Je krijgt een blauwdruk mee van het virtuele team dat bij jou past. Jij zoekt zelf de mensen die in de blauwdruk passen.