Jij werkt met een virtueel team


Team Boost

Online advisering

Duur: 1,5 uur

Voor ervaren ondernemers met een team die af en toe tegen leiderschapsproblemen aanlopen. Jij wil deze problemen bespreken met een expert en met de oplossing aan de slag gaan om zo jouw leiderschapskwaliteiten, jouw team en jouw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Jij en jouw team kunnen wel een boost gebruiken.  

Team Mastery halfjaarprogramma

Online begeleiding

Duur: 6 maanden

Voor ervaren ondernemers die nog steeds veel zelf managen binnen het team. Ervaren ondernemers die weleens wat leiderschapsproblemen ervaren en willen leren hoe ze daar beter mee om kunnen gaan. Voor ervaren ondernemers die de echte vrijheid willen ervaren en dus meer aan hun bedrijf willen werken in plaats van bezig te zijn met het aansturen van de operationele zaken binnen het team.
Team Mastery Intensive

1 op 1 live en online begeleiding

Duur: 4 maanden

Voor ervaren ondernemers met een omzet van minimaal € 200.000 per jaar die 1 op 1 geholpen willen worden met hun leiderschap-skills.

De ervaren ambitieuze ondernemer die nog veel verder wil groeien met het bedrijf en met het team.


Ben jij ervaren ondernemer en

Wil jij jouw omzet nog meer verhogen?

Wil jij op een makkelijke praktische manier jouw team leiden en het managen volledig loslaten?

Wil jij met jouw team groeien naar high performance team?


De combinatie van mijn energie met mijn strategische kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jou 1 op 1 live in 4 maanden kan begeleiden naar een goede leider van jouw bedrijf en van jouw team. Het resultaat is dat jij echte vrijheid ervaart en niet meer in je bedrijf zit maar aan je bedrijf werkt.

Interim verandermanagement

2 plekken per jaar

Op maat

Voor ervaren ondernemers met een online bedrijf en een omzet van minimaal € 250.000,-- die tijdelijk iemand naast zich in het bedrijf willen die de veranderingen in het bedrijf en in het team kan doorvoeren, de achterkant van het bedrijf slim en lean kan inrichten en die zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan en iedereen binnen het team klaar is voor high performance.